Гардът Венцислав Петков е с леко мускулно разтежение след мача

...
Гардът Венцислав Петков е с леко мускулно разтежение след мача
Коментари Харесай

Венцислав Петков с леко разтежение след мача с АЕК Ларнака

Гардът Венцислав Петков е с леко мускулно разтежение след мача против АЕК Ларнака нощес, който Балкан загуби със 77:78 в мач от четвъртия кръг в група "В " на шампионата за Купата на ФИБА-Европа.

В началото на втората част той получи сериозна болежка в региона на хълбока и трябваше да напусне игра. Днес той мина медицински обзор на ехограф, който сподели, че няма скъсване в коремната област, оповестиха от клуба на своя уебсайт.

Капитанът на Балкан към този момент има назначено лекуване като ще има потребност и от отмора, с цел да се възвърне изцяло. Междувременно, тимът на Балкан посети през днешния ден един от своите спонсори в последните няколко години - италианската компания за произвоство на термични принтери APS.

В модерния промишлен парк на компанията в Ботевград вицешампионите бяха посрещнати от мениджъра на индустриалната база в Ботевград и общоприет шеф, отговарящ за бизнес развиването на компанията - Робърт Коури. Той показа пред тях активността на компанията, сподели другите съставни елементи, които се създават и показа, че той също е огромен почитател на тима и също гледа мачовете им.

По време на представянето Коури беседва по разнообразни тематики и съпостави производството у нас със Силициевата котловина. Той се зарадва да разбере, че в тима има и негов съотечественик - французинът Александър Гаврилович, само че се срещна поотделно с всеки състезател.

По време а срещата той разкри пред тима, че е допустимо да бъде проведена контролна среща с локалния тим от неговия роден град във Франция - Шоле. Старши треньорът Небойша Видич също беше впечатлен от мащаба на компанията и подари от името на тима зелен шал на Балкан, с който Робърт Коури да посещава мачовете на тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР