Гардът на Филаделфия Сет Къри е дал положителен тест за

...
Гардът на Филаделфия Сет Къри е дал положителен тест за
Коментари Харесай

Отбор от НБА е под карантина

Гардът на Филаделфия Сет Къри е дал позитивен тест за COVID-19 преди началото на дуела сред Сиксърс и Бруклин Нетс през миналата нощ, заяви репортерът Eйдриън Войнаровски от ESPN. Стрелецът, който не взе присъединяване в мача поради болки в левия крайник, обаче беше на пейката на тима си през цялата първа четвърт, защото към момента не е знаел какъв е резултатът от теста.

Sixers guard Seth Curry returned a positive test for the coronavirus, which the team learned of near the start of a loss in Brooklyn tonight, sources tell ESPN. He went to an isolation room immediately, and thereafter left arena separate from team.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn)

Веднага щом му е бил обявен, Къри е напуснал залата и се е изолирал. Братът на Стеф Къри е носел маска и е седял паралелно до помощник треньорът Сам Касел и центърът на отбора Джоел Ембийд. Поради това се е наложило целият тим на Филаделфия да остане под карантина в Ню Йорк за нощта, с цел да се подложи на нови проби за COVID-19 на идната заран. Самият Ембийд възнамерява да остане изолиран, с цел да е надалеч от фамилията и 3-месечния си наследник.

По стратегия идващият мач на Сиксърс е на следващия ден от 22:00 часа бълг. време - домакинство на Денвър Нъгетс.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР