Гардът на Балкан (Ботевград) Божидар Аврамов призна, че лошата комуникация

...
Гардът на Балкан (Ботевград) Божидар Аврамов призна, че лошата комуникация
Коментари Харесай

Аврамов: Лесно е да се каже, че причината за загубата е проблемът със състава

Гардът на Балкан (Ботевград) Божидар Аврамов призна, че неприятната връзка на " зелените " в предпазен проект е изиграла основна роля за загубата на отбора му от Черноморец. Ботевградчани позволиха проваляне със 79:87 в първото си домакинство за новия сезон.

" Би било елементарно да се каже, че главната причина за загубата ни е казусът със състава, само че аз не мисля по този начин. В последна сметка би трябвало да се приспособя съгласно обстановката, че съм главен състезател и това не е опрощение за днешната ни игра. Играхме доста едва най-много в отбрана. Взеха ни доста битки. Комуникцията ни в отбрана беше на доста едва равнище. Нормално е един мач като върви панер за панер, най-после да победи този, който има по-голям шанс предпочитание.

Няма причина да няма предпочитание при нас, не мисля, че не сме дали всичко от себе си, просто връзката ни на терена в дадени моменти не беше на това равнище, на което би трябвало да бъде и най-после след продължение тимът на Черноморец ни победи. Не би трябвало да вършим огромни драми от тази загуба, в събота ни чака различен мач, който също е доста значим. Тябва да се възстановим душевен и физически в идващите два дни и да излезем против Берое с единствената мисъл да победим ", съобщи Аврамов.
Снимка:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР