Гарбине Мугуруса оглави ранглиста на УТА и стана световна №1.

...
Гарбине Мугуруса оглави ранглиста на УТА и стана световна №1.
Коментари Харесай

Гарбине Мугуруса е първата сигурна за финалите в Сингапур

Гарбине Мугуруса оглави класация на УТА и стана международна №1. Шампионката от Уимбълдън 2017 стана първата тенисистка осигурила си присъединяване в заключителния шампионат в Сингапур, дамски аналог на мъжките финали в Лондон.

 Световна тенис класация дами
Световна тенис класация дами

Вижте местата на най-хубавите тенисистки

В момента описът на останалите участнички е: Симона Халеп, Елина Свитолина, Каролина Плишкова, Винъс Уилямс, Каролине Вожняцки, Джоана Конта и Йелена Остапенко. Възможни са да настъпят някои промени в идващите два месеца, като Кристина Младенович и Светлана Кузнецова са с най-големи шансове да получат право да играят в азиатския град-държава.

Ето какво показа Мугуруса по отношение на финалите на УТА:

" Всеки сезон една от главните ми цели е да се класирам за Сингапур. Това е доказателство, че си един най-хубавите осем през сезона.

Да си осигуря мястото толкоз рано ме удовлетворява и ме стимулира да продължа да работя крепко в миг, в който навлизаме в заключителната фаза на сезона. Имам страхотни мемоари от града и този шампионат, ще ми бъде четвърто следващо присъединяване и чакам да покажа най-хубавия си тенис ", сподели новата лидерка в дамския тенис.

 Снимка 271502
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР