Ганка Статева беше един от тримата финалисти в най-приключенското риалити

...
Ганка Статева беше един от тримата финалисти в най-приключенското риалити
Коментари Харесай

Ганка Статева от Сървайвър: Скритият идол пред ФАКТИ БГ

Ганка Статева беше един от тримата финалисти в най-приключенското риалити - " Сървайвър: Скритият кумир ".

Тя се отличи с хубост, лъчение и разсъдък, сподели забележителни умения в игрите и се трансформира в един от любимците на феновете.

Здравей, Гани. Адмирации за страхотната игра. Като за начало желая да те върна във времето преди старта на предаването. Любопитно ни е, незабавно ли реши да участваш в „ Сървайвър “ или имаше съмнения?

Имах съществени съмнения. Реших да вземам участие в миг на уязвимост, защото цялата обстановка към пандемията и изолацията повлия много отрицателно на душeвността ми и в един миг си споделих: „ Аз съм на 25, нуждая се от адреналин. “

Участието в „ Сървайвър “ бе методът да си доставя подобен. Към този миг не бях гледала нито един епизод на предаването. Веднага си го пуснах и ми хареса това, че липсва моментът на гадна интригантска игра.

През какъв брой кастинга минаваш преди да ти оповестят, че си един от 20-те определени?

Първата част е онлайн апликация – отговаряш на много въпроси и прикачваш видео визитка към кандидатурата. След това следват няколко изявленията, среща с продуцента Евтим Милошев, среща с съпътстващ екип от психолози. После има физически и плувни проби. Тази година, поради ковид, физическите отпаднаха. След плувните следват медицински. Това, което ми направи ужасно усещане, беше качеството. Доколкото знам, при даже малко отклоняване на здравословните индикатори, участникът не трябва признат.

Как се приготви физически за играта?

Разбирайки, че има плувен тест, се записах на уроци, защото плувните ми умения бяха доста неприятни. Можех да плавам, едвам не се удавя. След като минах тестванията, упражнявах три пъти в деня – два пъти плуване и един път Кросфит.

Една от грешките, които позволих обаче, е, че обърнах повече внимание на физическата подготовка, а „ Сървайвър “ сигурно не е игра, която изисква единствено това. Дори хората, които са в добра физическа форма са първата цел на останалите участници.

От какво най-вече се опасяваше?

Най-много се опасявах от това дали ще намеря хора, с които да поддържам връзка качествено. Зрителят вижда 30% от всекидневието ни. През останалата част ние плажуваме, разхождаме се, разбираме повече един за различен, а това ти оказва помощ да се абстрахираш от обстоятелството, че сте съперници.

Кой от участниците ти беше най-симпатичен в самото начало?

Най-симпатична ми беше Кари. Пътувахме в две групи за Филипините и нямахме право да си приказваме, само че можехме да се следим един различен. Тя беше лъчезарна, възпитана, поздравяваше, също така тялото ѝ несъмнено не остава неусетно.

Успя в действителност да се довериш на някого или постоянно имаше едно мислено?

Предоверих се много прочувствено на Анелия като я дефинирах за своя другарка. В съответен стадий от играта тя се възползва от мен и ме надигра, което беше добър ход от нейна страна.

Неведнъж казахме, че в „ Сървайвър “ не можеш да създадеш другарство. Все отново имаш опция да поставиш основите за такова.

По-важно е да си мощен в игрите или в тактиките?

Комплекс. Не можеш да бъдеш слаб в игрите и доста мощен в тактиките, тъй като в последна сметка няма да стигнеш край. Не можеш да бъдеш доста мощен в игрите и слаб в тактиките, тъй като все някъде шансът ще те излъже. Много мощни физически играчи отпаднаха и то на ранен стадий.

Храна или имунитет?

Имунитет. Нямах проблем с храната, може би неналичието на мускулна маса при мен повлия. Все отново бях основно настоящо лице в коалиция, рискът от елиминиране беше огромен и имах по-голяма потребност от имунитет.

Всеки един от вас имаше по купичка ориз дневно. Колко време след предаването не можеше да погледнеш ориз?

Все още не мога, а са минали повече от 6-7 месец. И преди не ми беше обичаното ядене, само че в този момент към този момент е изключен напълно от менюто ми.

Ти бе изпратена на Острова на изкуплението. Как се усещаше там?

В началото изпитваш боязън, само че се изправяш против него. В племето знаеш, че има хора, на които разчиташ, че могат да реагират. На Острова си изцяло самичък, само че в това има доста позитиви – няма негативизъм, нито пък стрес. Условията наподобяват тези в племето. Във финалният стадий на играта се чувстваш непрекъснато заплашен във всеки един миг и се веселя, че съумях да видя какво е от другата страна.

Докато гледаше предаването, ядосваше ли се на някои твои решения?

Да. Ако вземам участие още веднъж, несъмнено няма да бъда чак толкоз прочувствена. Освен това, желая да бъда по-добър водач.

Ти работиш в IT сферата. Как работата ти ти оказа помощ в играта?

Прилагах я в игрите, а също и при смятането, калкулацията на гласовете. Мисълта ми работи по-бързо и можех да видя другите разновидности на развиване на играта.

Какво ще кажеш на хората, които желаят да играят играта, само че нямат задоволително храброст?

Впускайте се без да го мислите, в действителност! Това е премеждие, което не можеш да изживееш при никакви други условия, даже да опиташ. Без боязън, без подозрения и с готовността да сгрешиш, загубиш или спечелиш.. напред!

Опиши „ Сървайвър “ с една дума.

Психика. Това е най-силното оръжие.

Автор: Симона Коприщенова
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР