Gameloft е име, което почти всеки по-запален притежател на смартфон,

...
Gameloft е име, което почти всеки по-запален притежател на смартфон,
Коментари Харесай

War Planet Online – предизвикателството да правиш успешна международна игра в България

Gameloft е име, което съвсем всеки по-запален собственик на смарт телефон, най-вероятно е чувал. Френският гейм разработчик стои зад паметната поредност Asphalt, която продължава да се употребява като бенчмарк за опциите на хардуера на мобилното устройство в съвсем всички ревюта. Не толкоз прочут факт е, че компанията има звено в България, което от години основава съвсем независими игри. Софийското студио е отговорно и за друго сполучливо заглавие – March of Empires, което се подрежда като едно от най-доходоносните в историята на френския колос.

То обаче не е единственото в портфолиото на „ Геймлофт България “. Студиото има богата история в създаването на солидни онлайн мултиплеър тактики в действително време (MMORTS). Първото такова е World at Arms, след което излиза към този момент упоменатата March of Empires. Третата е War Planet Online, която през август 2021 година навършва четири години от своя дебют на пазара. Тя към момента е дейна и поддържана, като софийският екип регулярно ъпдейтва играта, прибавя ново наличие, до момента в който десетки хиляди играчи към момента се забавляват в нея.

Именно на нея ще се спрем в идващите редове. Ще забележим кои са огромните провокации при нейната разработка, какви проблеми са били решени. Както и за какво War Planet Online е също толкоз значимо заглавие в портфолиото на „ Геймлофт България “ – от техническа, професионална и чисто пазарна позиция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР