Game of Thrones остана в историята. Затова и сега се

...
Game of Thrones остана в историята. Затова и сега се
Коментари Харесай

Game of Thrones, HBO, Дейвид Бениоф, Д.Б. Уайс, сценарият и защо Дрогон разтопи Железния трон

Game of Thrones остана в историята. Затова и в този момент се вълнуваме повече за сериала с предисторията му. Макар и още да няма публично заглавие, знаем, че фотосите му към този момент текат.

По случай многото номинации за премиите Еми (и в частност тази за най-хубав сценарий), HBO взеха решение да пуснат в мрежата сюжета на последния епизод от осми сезон, който се оказа доста подложен на критика.

Това, което притегли най-вече интереса на почитателите, е частта, в която се изяснява за какво след гибелта на Денерис Дрогон разтопи Железния престол.

Едва ли има почитател на Game of Thrones, който да не се е чудил какви ли са били претекстовете на дракона. Сред най-разпространените версии беше тази, че Дрогон е осъзнал, че желанието на неговата майка да седне на този престол я е погубило. Ето за какво е решил да отърве света от злото, което Железният престол носи.

От сюжета обаче излиза наяве, че тази развръзка е надалеч от истината, дори е прекомерно литературно извисена. Чисто и просто Дрогон е бил разгневен и е желал да изгори света, само че не и да убива Джон Сноу, написа ComicBook.

Ето за какво е почнал да бълва огън в страни от него, а на пътя му по случайност се е оказал Железният престол. От сюжета излиза, че основателите на Game of Thrones - Дейвид Бениоф и Д.Б. Уайс, които са и сценаристи на сезона, не са имали заложена безспорна никаква концепция зад унищожаването на трона.

Сезонът така и така разочарова доста хора, а с разкритията към сюжета Уайс и Бениоф сигурно печелят още една черна точка. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР