Галина Чулева, главен директор Управление на хора и култура в

...
Галина Чулева, главен директор Управление на хора и култура в
Коментари Харесай

Галина Чулева от Yettel е HR директор на годината в наградите на Forbes България

Галина Чулева, основен шеф " Управление на хора и просвета " в Yettel България, бе отличена като HR шеф на годината в премиите на списание Forbes - Forbes HR Employer Branding Forum & Awards 2023.

За първи път Forbes България дружно с без значение жури от потвърдени HR експерти отличават фирмите с най-хубавите HR политики и специалисти, които способстват за построяването на добра работодателска марка и ползват реформаторски и работещи решения в ръководството на човешките запаси.

" Изключително доста благодаря за тази премия. Тя идва броени дни, откакто Yettel получи друго значимо отличие - станахме първия телеком в България, заслужил влиятелния международен документ Top Employer. Днешното самопризнание е още едно удостоверение, че с всичко, което вършим като шеф, оставаме правилни на обещанието си към нашите чиновници - да им даваме свободата да бъдат себе си, да реализират повече и да бъдат част от значими промени ", разяснява Галина Чулева, основен шеф " Управление на хора и просвета " в телекомуникационната компания.

Yettel България бе измежду финалистите и в още една категория - " Работна среда ". В нея бяха отличени фирмите, които основават положителна работна атмосфера, в която всеки може да разгърне капацитета си.

За всички свои над 1900 чиновници Yettel обезпечава многообразие от стратегии за развиване и вътрешни начинания. Всяка година телекомът влага 100 000 лева в програмата си за просветителни грантове Educational Grants. Тя поддържа финансово чиновници, които желаят да аплайват за стратегии като Executive MBA, Mini MBA стратегии или chartered квалификации. В допълнение се провеждат разнообразни лидерски академии, академии за придобиване на нови умения, а всеки чиновник има безвъзмезден достъп до платформата за образования LinkedIn Learning.

За ангажирането на хората способства и опцията да вземат участие в разнообразни екипи и клубове по ползи. Всеки искащ може да бъде доброволец в екипите на ESG Crew и Balance crew, които дават отговор за начинания по тематиката за устойчивото развиване и салдото в работата. С фокус върху здравето и салдото работа - персонален живот са подбрани и придобивките, които обезпечава компанията. Сред тях са корпоративен психолог и съветник по персонални финанси, групови тренировки и разтривки в офиса на преференциални цени, спомагателен ден отпуск за рожден ден, както и четири спомагателни дни при потребление на цялата отпуска, еднократна финансова поддръжка при раждане на дете и други.

Компанията организира и специфични стратегии за младите и хората с разнообразни благоприятни условия, на които дава късмет да се осъществят в света на телекомуникациите. Най-отличителните измежду тях са стажантската стратегия Hub by Yettel, програмата " Втора промяна ", ориентирана към деца на чиновници на възраст сред 15 и 19 години и тяхното кариерно насочване, както и програмата за хора с разнообразни благоприятни условия " Рамо до рамо ", която подкрепя професионалното им развиване и обществена интеграция.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР