Галин също излиза от Пайнер.На 28-годишният фолкаджия вече не му

...
Галин също излиза от Пайнер.На 28-годишният фолкаджия вече не му
Коментари Харесай

Крах в поп-фолка: Още един известен певец къса с Пайнер...

Галин също излиза от „ Пайнер ”.На 28-годишният фолкаджия към този момент не му се обикаля по кръчмите и не желае повече да работи за различен.

 Резултат с изображение за И Галин напуща „ Пайнер “

Роденият в Добрич реализатор изрично е взел решение да развива независима кариера. И да не бъде повече част от мастодонта „ Пайнер ”.

Още от седем годишна възраст Галин Гочев, както е същинското име на артиста, свири на разнообразни принадлежности. Изявява се и като фолклорен реализатор в оркестъра на татко си „ Извор ”.

През 2010 година приключва междинното учебно заведение „ Свети Климент Охридски ” в Добрич с профил ”Ударни принадлежности ”.

Но с днешна дата артистът към този момент се разделя с продуцента си Митко Паенера, призна самия той, написа в. „ България Днес ”.

Галин посочи,че може още година-две да работи за шефа си, а след това да ръководи независимо личната си музикална компания.

Поп фолк звездата към този момент има две протежета, които постанова в чалга средите и към този момент печели от техните участия.Затова упоритостта му е да не обикаля повече нощните клубове и да търчи из страната по участия, а певиците да работят за него, отбелязва изданието.

„ Г-н Димитров няма по какъв начин да ме спре. Още когато се появи концепцията да стана продуцент, непосредствено му споделих. Не съм от хората, които ще вършат неща зад тила му и ще са подмолни. През годините съм си платил цената и задоволително пари съм му донесъл.

Така да се каже, съм се откупил. Нима господин Димитров на моите години не е мечтал да се развива и не щеш ли е съумял да направи нещо доста огромно “ – разяснява случая Галин.

Наскоро и различен хитов изпълтнител напусна Митко Пайнера. Коцето също се отдели от „ Пайнер ” и реши да се продуцира независимо.

Изпълнителят на „ Черна роза ” реши да отдели повече време на бизнеса си с нощните заведения и самичък да се изявява, както и да обърне внимание повече на фамилията си. Константин има две деца-дъщеря и наследник от красивата Мариана и двамата са щастливи дружно.

Напускането на Галин ще донесе огромна загуба на „ Пайнер ”. Защото артистът има доста участия и носи доста постоянни приходи.Припомняме, че в края на май артистът взриви обществената мрежа, като разгласи най-новия си план.

“Очаквайте “Мамиш “ при започване на месец юни “! Това показа артистът с почитателите си, които към този момент са нетърпеливи да посрещнат новия сингъл на звездата.

Дуетното му парче с Лидия „ Няма да ми мине ” също разруши класациите, само че последната му ария се чака да се трансформира в неоспорим летен шлагер.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР