Галин Иванов от ЦСКА 1948 получи наградата за Футболист №1

...
Галин Иванов от ЦСКА 1948 получи наградата за Футболист №1
Коментари Харесай

Галин Иванов: Имаше вариант да се върна в Славия, но засега оставам в ЦСКА 1948

Галин Иванов от ЦСКА 1948 получи премията за Футболист №1 на последния кръг от миналия сезон в efbet Лига. Той призна, че е имало възможност да се завърне в Славия, само че прехвърлянето не се е осъществил.

" Почти нищо към този момент не си припомням от последния мач против Лудогорец. Искам да благодаря на всички, които гласоподаваха за мен, Мина доста време от този дуел. Радвам се, че означих два гола и победихме разградчани, макар че имаха много изчезнали футболисти, само че въпреки всичко това е Лудогорец. Получи се добър резултат и мач “, съобщи Иванов пред медиите.

" Настроението в тима е положително, Знаете, че в първия мач играем против ЦСКА. Мобилизирани сме. Мисля, че те са любимец. Имаме доста млади футболисти, а ни напуснаха опитни. Очаквам да играем добър футбол и в случай че имаме опция да победим. По-скоро е преимущество за тях, тъй като играят публични дуели, а ние към момента нямаме подобен. Мисля, че ще бъдем готови добре физически и ще успеем да се противопоставим против ЦСКА.

Имаше вид да се върна в Славия, само че нещата не се случиха и за момента оставам в ЦСКА 1948. Готвя се с отбора и ще дам всичко от себе си.

Това решение на БФС за българските играчи трябваше да се направи по-рано. Да играят по 4-5 българи, както е в Азербайджан. По този метод българите ще имат по-голямо самочувствие. Това е една тематика, в която няма да навлизаме надълбоко “, съобщи още Галин Иванов.

" Надявам се шампионата да бъде по-оспорвано, с цел да бъде забавно. Но не считам, че ще има смяна за първото място, тъй като Лудогорец е с две-три съсловия над останалите. Няма какво да се лъжем. ЦСКА с Любо Пенев като треньор, ще създадат добър сезон.

Може да е плюс за Левски, че се готви напълно на „ Герена “. Доколкото слушам и виждам, са доста сплотени. Левски си е Левски и в никакъв случай не би трябвало да бъде подценяван. Според мен ще е на по-добро равнище от предишния сезон. Ще забележим дали сме създали добра подготовка в първите мачове. За момента всичко е обикновено. Шефовете споделиха да станем първенци. Не знам, ще се опитаме и ще забележим “, приключи Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР