Галин Иванов, който се прибра тези дни в България, показа,

...
Галин Иванов, който се прибра тези дни в България, показа,
Коментари Харесай

Галин Иванов се върна при Славия

Галин Иванов, който се прибра тези дни в България, сподели, че не е не запомнил от кое място е тръгнала сполучливата му кариера на футболист. Той наблюдава с интерес изявите на някогашните си съотборници от Славия по време на мача им с Етър на едноименния стадион в “Овча Купел” тази неделя. Националът, който мина в унгарското футболно състезание с Халадаш, бе видян в компанията на боса на домакините Венцеслав Стефанов. Основната причина Иванов да се прибере у нас е присъединението му към националния ни тим за старта на европейските квалификации. Селекционерът Петър Хубчев разгласи неговото име в карето на полузащитници и нападатели.

Отборът се събира на предварителен лагер през днешния ден, 18 март, а стартът на европейските квалификации ще стартира с семейството на Черна гора на 22 март и гостуването в Косово три дни по-късно. Преди броени дни Галин Иванов игра цялостен мач при извънредно сложната победа на Халадаш над Уйпещ в среща от 24-ия кръг на унгарското състезание. Халадаш направи поврат от 0:2 до 3:2. За страдание обаче отборът остана финален в класирането, на 9 точки зад Кишварда.

Иванов несъмнено беше в основата на триумфа с съвършено подаване за победния гол. С унгарците Галин ще играе и на 30 март, когато е мача с Академия Пушкаш. Първа лига 26 кръг, неделя 17 март  Славия 0:1краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР