Галин даде откровено интервю пред в-к Шоу“. В него отговаря

...
Галин даде откровено интервю пред в-к Шоу“. В него отговаря
Коментари Харесай

Гръмна страшен скандал! Бизнесмен предложи пачки на певец от “Пайнер”, за тройка с него и…

Галин даде искрено изявление пред вестник „ Шоу “. В него дава отговор на няколко любопитни въпроса, измежду които бе и този – дали е привикнал с подливането на вода и хейтърските мнения .

На това питане той отвърна, че преди се е връзвал, а в този момент даже не се интересува какво популяризира жълтата преса по негов адрес. Не се вълнува и за мненията. Отсича, че множеството неща, които се носят като клюки за него и се изписват в мрежата, не са правилни.

Колкото до изваяното тяло, което показва в клипа си към песента му „ MeGusta “, фолкпевецът е безапелационен, че такова телосложение не може да се поддържа целогодишно. „ Хората, които се занимават с фитнес, доста добре знаят, че няма по какъв начин целогодишно да си толкоз изчистен и с преса. Може и да има такива хора, само че особено при мен става с доста труд. Специално за клипа 2-3 месеца преди този момент бях изключил от менюто си всевъзможни въглехидрати. Хранех се със салати и месо. Имаше интервал, в който толкоз доста ми липсваха въглехидратите, че на една бензиностанция ми прилоша и усетих  как побледнявам, мазета ми пот “, описа артистът. Добавя, че постоянно е мускулест, само че през зимата, да вземем за пример, организмът си има потребност от мазнинки.

Галин разкри, че към този момент се е нанесъл в чисто новия си апартамент, в който призна, че живее самичък, защото на тези години му е рано за семейство и деца.

Едно от най-неприличните оферти, които фолкпевецът е получавал, се е случило преди няколко години, когато таман почнал да има участия. Станало е в клуб – притежателят на заведението е предложил на музиканта да прави тройка с него и жена му.  „ Той беше на към 40, а жена му на 23 година Каза ми, че момичето доста ме харесвало и желало да й направи подобен подарък. На мен ми е малко необичайно да влизам в такива взаимоотношения “, безапелационен е Галин.

А на въпроса дали би понесъл да има половинка, която е също толкоз известна и мечтана като самия него, Галин показа: „ Имал съм такава половинка и съм се радвал на известността й, която в един миг стана много огромна. Не ми е проблем това. За мен е значимо, когато застанем очи в очи, да няма преструвки, ненужно надуване на балона и отношението към мен да е хубаво
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР