Галена за пореден път доказа, че дрехите и задръжките не

...
Галена за пореден път доказа, че дрехите и задръжките не
Коментари Харесай

Ха такаа! Галена компенсира запуснато коремче с липса на бельо

Галена за следващ път потвърди, че облеклата и задръжките не са за нея, разбра HotArena.

Постепенно МамаУраган се върна към същия си динамичен темп след раждането на втория си наследник. От първото си присъединяване на клубната сцена, обаче, тя си е същата онази хала, която почитателите й по този начин обожават. На поредна изява в хитов клуб, Галена събра погледите освен с представянето на частите си и кръшни танци, само че и с тоалета и това, което прозира под него.

Не, в тази ситуация това не е долни дрехи, а някои естествени дадености на певицата, подплатени със силиконови импланти. Галена от дълго време се слави като не изключително огромен почитател на бельото. Я сутиенът ще й липсва, я гащите! Е, този път тя реши да показва напращелите си гърди, които не са се деформирали след раждането. За да бъде това ясно на всички, под прилепналата си рокля певицата не носеше сутиен.

Е, това се споделя попадение за почитателите й! Разгорещени от гледката, подпийналите фенове на певицата я наобградиха и цяла към този момент я дарявала с влажни погледи, ориентирани най-вече в региона на деколтето, Но, който решеше да погледно малко по-надолу, не бе изключително прелестно сюрпризиран. Галена е вряла и кипяла в сектора и доста добре знае по какъв начин д аподчертава преимуществата си за сметка на минусите.

Така певицата реши да прикове всички погледи към гърдите си, с цел да не обърне никой внимание на отпуснатото й коремче. По него съдим, че МамаУраган още веднъж е зарязала интензивните тренировки. Но пък и по-пищнатс й снага не й пречи на щурите танци и очевидно и на самата нея и харесва да бъде вид Бионсе, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР