Галена вече не е най-слушаният роден изпълнител в прочута платформа

...
Галена вече не е най-слушаният роден изпълнител в прочута платформа
Коментари Харесай

Нова БГ звезда избухна в дует със Snoop Dogg и отвя Галена о...

Галена към този момент не е най-слушаният роден реализатор в фамозна платформа за музика.

Тя е изместена от първото място от сензацията Алек Сандър . Певецът нашумя в България, откакто снима абсурден клип в Съдебната палата. Преди шест години музикантът бе част от Vip Brother.

" Аз съм българинът с най-вече слушания. Имам повече от 350 хиляди на месец. И не престават да се усилват ", похвали се Алек Сандър.

Преди месец българина избухна в дует с една от най-големите рап звезди в света - Snoop Dogg . За снимането на клипа на дуета си с иконата на хип-хопа българинът заплаща колосалните за родните стандарти 300 хиляди $.

" Моят продуцент е работил с него, както и с Еминем, Дрейк и други. Чрез него направихме връзката със  Snoop Dogg. Той е доста готин човек ", разкри пред „ България Днес “ АлекСандър.

Нашенецът е записал още едно парче със знаменит музикант, само че към този момент го пази в загадка.

 Алек Сандър от години живее в Съединени американски щати. Дълго време се изявява сполучливо като модел зад океана. Преди да замине за Америка той писал текстове за редица чалга звезди. Вече не се занимава с поп-фолк, само че го търсят млади хип-хоп звезди от България.

" Отказвам им, тъй като пребивавам в Америка и няма по какъв начин от разстояние да запишем дружно парче. Ако съм в България, на драго сърце бих оказал помощ на всеки ", добави още музикантът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР