Галена се появи на малкия екран в костюм от панталон

...
Галена се появи на малкия екран в костюм от панталон
Коментари Харесай

Без дрехи: Натали Трифонова и Галена се конкурират

Галена се появи на дребния екран в костюм от панталон и топ в бяло-сребрист цвят. Коремът и ръцете й бяха на показ. От своя страна Натали Трифонова бе облечена в дребна черна рокля, която разкриваше бюста и краката й. Галена показа своя календар, който назова споменник. Той е събрал фотоси от 20 годишната кариера на звездата.

" Надявам се през всичките тези години хората да се наслаждавали на това, което върша. С постоянството, което през годините съм проявявала, съм стигнала дотук ", сподели Галена, която посочи, че не обича да се връща обратно във времето.

Тя сподели още, че календарът я е предиздвикал да види какъв брой работа е свършила през годините. Брюнетката се гордее с всичко направено.  Вярва в максимата, че всичко се реализира с доста труд и нищо не идва безплатно.

Според нея шоубизнесът озлобява хората и рядко се основават другарства.

Напоследък се заприказва, че Галена напусна своя продуцент Mитко Димитров и в този момент не се знае в каква посока ще тръгне кариерата й. Tя е една от най-обичаните певици в България и евентуално ще се оправи и сама.

Автор: hotnews.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР