Галена призова феновете да се ценят корифеите на попфолка. При

...
Галена призова феновете да се ценят корифеите на попфолка. При
Коментари Харесай

Галена се вижда като Баба Ураган: Корифеите на фолка се бориха, за да имаме днес тези позиции!

Галена прикани почитателите да се ценят корифеите на попфолка. При скорошна своя медийна изява Мама Ураган напомни, че за популяризирането на жанра заслуга имат доста сътрудници от зората на попфолка. „ Иска ми се новото потомство да се запознае и почита изпълнителите, които поставиха основите на фолка и се бориха, с цел да имаме през днешния ден тези позиции ”, съобщи Галена.

Самата тя няма никакво желание да слиза от музикалната сцена, за разлика свои колежки. „ Баба Ураган ” се вижда звездата на „ Пайнер ” на старини. А след 10 години тя се надява да е здрава, с цел да може да продължава да пее и да радва хората, които я обичат. Галена усеща неналичието на свои колежки, които са се отказали от музиката. Сред тях са Елена Паришева, с която постоянно приказват за това, и Сиана, която даже убеждава да се завърне.

Хитовата пайнерка дефинира попфолка като „ необикновен организъм, който има способността да еволюира и да се трансформира, съгласно динамичността на живота ”. Галена е нетърпелива да види в каква посока ще се развие в идващите години. Тя се надява жанра да се отърси от стигмата, която го съпътства, с цел да може от ден на ден експерти да се съгласяват да работят с попфолк реализатори, без непотребни предубеждения. Галена несъмнено способства за това, безапелационни са в сектора.Въпреки забележителната си кариера, певицата има фантазия, която към момента не е съумяла да сбъдне, и тя е дует с „ обичан реализатор ”. Явно не е от попфолка, щом не го загатва, позволиха фенове, и считат, че засяга Георги Христов, писа " Уикенд ".

Галена се съблече за Николета Лозанова. Фолкдивата взе участие във фотосесия с някогашната плеймейтка за новата сбирка на марката й за гримове. Двете театралничат по сутиени и с рокли, обсипани с камъни, като за една от фотосите Галена е протекция с ръка интимната област на Николета. Дали е инцидентно или са избрали позите, поради очевидната липса на долни дрехи не е ясно, само че въпреки всичко това не убягна на феновете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР