Галена и Преслава отбелязаха 15 години на сцена разделени, а

...
Галена и Преслава отбелязаха 15 години на сцена разделени, а
Коментари Харесай

Галена засенчи Преслава! „Мама Ураган” празнува с размах и се съблече за юбилея

Галена и Преслава означиха 15 години на сцена разграничени, а в миналото бяха близки приятелки. Добричлийката и колежката й от Смядово дружно стартираха кариерите си в „ Пайнер ”. В началото на гневното им препускане към върховете на фолк класациите двете бяха съквартирантки, помагали са си с пари и даже са си разменяли тоалети, с цел да пестят, защото не са разполагали с кой знае какви финансови благоприятни условия.

По подигравка на ориста на времето, когато Галена бе бременна с огромния си наследник, добричлийката й преотстъпи премията си „ Певица на годината ”, която по-късно се трансформира в ябълката на раздора посред им. Днес двете не си приказват. И въпреки всичко съревнованието им коя е любимката на публиката и чия ария ще стане по-голям шлагер продължава да прави усещане. Пауза в надцакването нямаше и на празника им. 

Преслава, която неотдавна стана майка и съчетава участията си с грижите на щерка си Паола, означи празника си много непретенциозно. Добричлийката бе на присъединяване и единственото се осмели да се снима с букета от 101 червени рози, който й подари шефът. „ Снощи бях прелестно сюрпризирана с този прелестен букет и картичка с пожелания към него от инж. Митко Димитров, компания „ Пайнер ” и екипът на телевизия „ Планета ”! Помня денят, в който прекрачих вашия предел с едно само предпочитание - да пея!  Благодаря ви от сърце за всичките тези 15 години, в които бяхте зад тила ми и дружно създадохме толкоз хубави песни, които допряха сърцата на хората. Моето „ Дяволско предпочитание ” е да продължаваме в същия дух и още дълги години „ Да горим в обич ” дружно! ”, написа Преслава към фотографията с букета, която показа във фейсбук профила си. 

За разлика от нея и напълно не целеустремено, Галена означи юбилея си с обсег . Изпълнителката на „ Мама Ураган ” спретна щур ваучър на свое присъединяване в столицата с внушителна торта и доста другари. Хитовата звезда не пропусна и да се похвали със своя букет от червени рози, който е безусловно същия като този на Преслава. Дали пък от „ Пайнер ” преднамерено са подарили идентичен брой рози, с цел да не се разсърди някоя от звездите, пошегуваха се феновете. Естествено майтапите не са без мотив, тъй като премиите на „ Пайнер ” бяха анулирани точно, с цел да няма разправии коя е по-заслужила и по-голяма звезда, което очевидно изпълнителките поясниха съгласно извоюваните призове, написа " Уикенд ".

Галена разяснява фотографията си с букета единствено със сърчица, само че малко по-късно изненада аудиторията във фейсбук по този начин, както единствено тя може. Фолкфурията се снима чисто гола, протекция прелести с новия си календар. Оказа се, че изданието е лимитирано и няма да се продава. Тя ще го подарява на участията си на свои определени фенове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР