Галена и DJ Дамян проведоха разговор, от който станаха ясно

...
Галена и DJ Дамян проведоха разговор, от който станаха ясно
Коментари Харесай

Галена в изолация и с невероятни разкрития пред DJ Дамян

Галена и DJ Дамян организираха диалог, от който станаха ясно няколко неща:

Певицата съблюдава твърдо обществената изолираност. На този стадий няма упоритост да прави онлайн концерти. 

Фолк певицата показа, че се е отказала да пее онлайн, тъй като съвсем всички реализатори към този момент го вършат.

Виж още:

Галена не крие, че е приела съществено ситуацията и е в цялостна изолираност.

Певицата не крие, че е много обезпокоена. Нещо повече: счита, че е изкарала към този момент ковид. 

В диалог онлайн с DJ Дамян тя разкри забавни детайлности за ситуацията в Америка, където живее другар на певицата.

„ Той ми сподели, че е изкарал вируса и е минало относително леко. Той ми споделя, че го е изкарал преди 3-4 месеца. Веднага ми светва лампичката, че аз се видях с него в Лас Вегас в средата на ноември на едно мое турне. Върнах се с висока температура и страшна тресчица. Би могло да съм изкарала този вирус. Децата ми също имаха кашлица. Един месец имахме здравословни проблеми, до момента в който Галин е с по-силен имунитет. Ще си направя тест, с който да се разбере дали съм го преболедувала “, показа Галена.

Виж още:

Изпълнителката на „ Феноменална “ описа, че в този момент има време за доста неща, които преди този момент е все отлагала или забравяла. 

„ Реших да върша неща, за които съм нямала време. Минах през всички етапи на карантината, само че си дадох сметка, че това може да докара до нещо по-лошо. Моите мъже у дома ме харесват и не ми дават да се гримирам. Те свързват гримирането с това, че ще отивам на присъединяване, изключително дребния ми наследник. Първата фаза беше с мисълта: “Какво ще вършим в този момент “ и гледането на брифинга с най-известния човек сега. Адмирации! Цяла България е впечатлена от ген. Мурафчийски. Втората фаза стартира с лека меланхолия, започнах да сготвям и да ядем всички. После си споделих, че след края на карантината не желая хората да ме видят дебела. Спрях да сготвям “.

Виж още:

Галена прикани да не драматизираме и да сме позитивно настроени. 

„ Мечтаех за време, в което ще съм до децата си като естествена майка. И до момента се упреквах, че не мога да си го разреша. Казах си, че в този момент му е времето да съм майка и стопанка. Много ми липсват моите фризьори, гримьори и другари, само че не липсват на ноктите и косата ми, които си почиват сега “, споделя още хитовата певица.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР