Гала се оказа една от най-простоватите жени в България. Тя

...
Гала се оказа една от най-простоватите жени в България. Тя
Коментари Харесай

Изключително проста! Гала е пълна овца с две мозъчни клетки, която вярва на жиголото Стефан


Гала се оказа една от най-простоватите дами в България. Тя преднамерено не вижда изневерите на Стефан Николов, единствено и единствено да задържи жиголото при себе си.

Опитите за свалки на Стефан в интернет са общоизвестни от доста години. Наскоро отново се е пробвал да влезе в гащите на по-млада жена, като я е поканил да ближе меда му. Той е пчелар по специалност.

По-интересното е, че Гала за следващ път не реагира. Тя продължава да счита, че всичко това са медийни измислици, въпреки сигналите на разнообразни девойки да стават все поовче.

Само една глуповата жена няма да разбере цели 17 години мъжът до нея какъв е. Гала обаче отдалеко си проличава, че не блика от разсъдък и се набута в малкия екран с помощта на връзки, а може би и на нещо друго.

В природата на Стефан е да изневерява. Именно по този начин стартира и връзката му с Гала. Той заряза жена си с 3-месечно бебе на ръце, с цел да върти обич с водещата на „ На кафе ”.

Имайки поради по какъв начин стартира тяхната връзка, наподобява още по-странно, че Гала се прави на ударена и не желае да види изневерите на мъжа си, а може би и не може, защото интелектуалното й равнище стига до такава степен.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР