Гала и Стефан допуснаха камерите в дома си навръх Коледа.

...
Гала и Стефан допуснаха камерите в дома си навръх Коледа.
Коментари Харесай

Стефан сложи рога на Гала навръх Коледа, тя му меси баница, а Мари се появи за първи път след операцията!

Гала и Стефан позволиха камерите в дома си точно на Коледа. Водещите на " На кафе " демонстрираха на феновете по какъв начин се готвят за Рождество Христово. Стефан очевидно бе поставил рога на Гала, която цъфна с еленски такива в ефира. Той пък бе сложиш шапка на джудже. При тях се появи и щерката на Гала - Мари. Това е първа обществена изява за момичето, откакто преди няколко месеца бе призната по неотложност в болница за интервенция поради заболяване, което има на ставите.

С смешки и закачки приготовленията за празничната софра започнаха. Мари се зае да прави къс. Гала подхвана баницата, а Стефан хвърчеше около тях и най-вече пречеше. Все отново водещата му сложи значимата задача да прочете на феновете няколко от шансовете за баницата.

За всички стана ясно, че фамилията е доста заедно, само че шегите и закачките сред Мари и Стефан не липсват. Той се майтапеше с момичето за това, че рядко влиза в кухнята, а Мари на собствен ред го топеше за остарели прегрешения пред майка си.

Гала не обръщаше внимание на нищо обаче. Празничното въодушевление на водещата не можеше да се помрачи от нищо. Тя похвали щерка си за старанието и изясни на феновете, че постоянно Мари готви за другари и се занимава с разнообразни украшения. " Ако можеше да украси дома ни от август месец за Коледа, щеше да е най-щастлива ", разкри Гала.

Сред присъстващите в кухнята бе и Никол - дъщерята на Стефан. Тя помагаше на Гала да вършат сълзички, само че бе извънредно безмълвна, може би обезпокоена от камерите, с които не е привикнала.








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР