Гаджето на Ивет Стайкова, която е подсъдима за убийството на

...
Гаджето на Ивет Стайкова, която е подсъдима за убийството на
Коментари Харесай

Гаджето на Ивет Стайкова: Пращаше съобщения на баща си, че ще се самоубие

Гаджето на Ивет Стайкова, която е подсъдима за убийството на баба си актрисата Виолета Донева, разказа връзките сред тях. Момичето е живяло в дома на 30-годишния Виктор Лозанов предходната година.
Според обвинителния акт дни преди гибелта на актрисата, Ивет наръгала с нож в гърба Виктор. Пред магистратите обаче той изясни, че не знае дали е по този начин, тъй като спял. Не се събудил от болежка, а от виковете на Ивет: " Вики, Вики, кървиш ". После майка му, която била в прилежаща стая, промила раната му. 
Ивет опитвала от време на време да се бие с него, опитвала се да му удря плесници. След 14 октомври 2022-а станала по-агресивна и поискала да напусне жилището. Казала, че повече не й се седяло там. Тогава Виктор и майка му потърсили родителите й, само че майка й била отвън София, а татко й не му дал отговор и те я закарали при баба й. Преди това Ивет е пращала известия на татко си, че ще се самоубие.
Виктор разказа момичето, с което очевидно още са гаджета, въпреки и то да е в пандиза, като комплициран човек, без тенденция. Ивет имала прочувствени проблеми, имала проблеми и с родителите си, най-добре се разбирала с баба си Виолета Донева. Зависима била не от дрогата, а към чувството, което те давали - разпределяне от проблемите.
Ивет имала дневник. Бежова тетрадка, в която си записвала всякакви неща, множеството неразбираеми, само че също, че желала " да стане господ, тъй като хората са човешки боклук ". В тази тетрадка определяла хората като страсти. Него да вземем за пример като боязън, а баба си Виолета като горест. Написала, че за нея животът е игра, говорила за човешките нищожества. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР