Гаджето на един от най-богатите хора на света - Джеф

...
Гаджето на един от най-богатите хора на света - Джеф
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо прелъсти гаджето на Джеф Безос

Гаджето на един от най-богатите хора на света - Джеф Безос попадна под чара на Леонардо ди Каприо. Те се срещнаха на благотворителен бал на Филмовия музей в Лос Анджелис, а реакцията на Лорън Санчес при срещата със звездата обиколи целия свят.

На фрагментите се вижда по какъв начин ди Каприо, Джеф Безос и обичаната му Лорън Санчес беседват на празненство. В същото време приятелката на милиардера безусловно гълтам с взор артиста, застанала до своя обичан.

Видеото се появи в Twitter и потребителите незабавно започнаха да вършат мемета с реакцията на Санчес. „ Намери си някой, който ще те гледа по същия метод, както Лорън гледа на Лео “, „ Лео е господинът, който ще открадне приятелката ти “, „ Една среща с ди Каприо и това е, всички милиарди към този момент не значат нищо “, „ Лео не е отговорен за девойките, които флиртуват с него “, „ Лео несъмнено ще излети в космоса, само че евентуално ще остане там “ и сходни.
свързани новини4088на 04.05.2021
Безос не подцени мненията в Twitter и реши да се пошегува със обстановката. На страницата си той показа своя фотография, на която театралничи гол до кръста и прегърнал табела с надпис „ Опасност! Фатална стръмна канара “. А, изпод написа: " Лео, ела тук. Искам да ти покажа нещо. "

През 2019 година Джеф Безос се разведе със брачната половинка си Макензи Скот, с която бяха женени 26 години. Заедно те бяха в основата на Amazon, което направи Безос най-богатият човек в света.

Няколко часа след оповестяването на развода публицистите научиха, че милиардерът излиза с 50-годишната тв водеща Лорън Санчес. Източници настояват, че създателят на Amazon е напуснал фамилията поради новата си обич.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР