Мариана Попова възнамерява да остави музикалната си на заден план.

...
Мариана Попова възнамерява да остави музикалната си на заден план.
Коментари Харесай

Мариана Попова пак яхна метлата - приключвала с пеенето

Мариана Попова има намерение да остави музикалната си на назад във времето. Изпълнителката отново е яхнала метлата и споделя, че към този момент не желае да записва песни.

" Почти съм спряла да пея. Няма лицемерно да се преструвам. Не остава доста време за творчество ", споделя половинката на Веселин Плачков.

Тя добавя, че интериорният дизайн сега я вълнува повече. " По-вдъхновяващо ми е. Цялата атака към и суетата ми омръзнаха ", приключва изповедта си Попова, написа столичен ежеседмичник.
свързани новини11378на 05.10.202135974на 28.09.2021
По едно време певицата беше толкоз разочарована от родния музикален бизнес, че дори искаше да емигрира с чужбина с мъжа си, само че май към този момент се е отказала от тази концепция.

Според нейни сътрудници повода е, че медиите все по-рядко въртят българска музика, а участията на изпълнителката от 2 години са ъгъл. " Дано единствено да не вземе да размишления ", майтапят се в гилдията.

Публично знае се, че Попова от много време е измежду най-недолюбваните поради конфликтния си темперамент и безконечните искания на звезда
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР