Гадателката Мария Пилар Абел твърдеше, че е незаконна дъщеря на

...
Гадателката Мария Пилар Абел твърдеше, че е незаконна дъщеря на
Коментари Харесай

След ДНК теста! Дали гадателката Мария е дъщеря на Салвадор Дали

Гадателката Мария Пилар Абел твърдеше, че е противозаконна щерка на великия художник Салвадор Дали, поради което ексхумираха тялото му и направиха ДНК тест, чийто резултати към този момент са ясни.

Испанката подаде искане към управляващите в Мадрид през юни тази година. Тя е родена през 1959 година и твърдеше, че създателят, който умря преди 28 години, е имал къса връзка с нейната майка.

Властите утвърдиха настояването ѝ поради достоверната история, която им показа, и ексхумацията бе осъществена през юли.

Първо бе преместена солидна плоча с тегло към един звук, а по-късно бе издигнат и подът, под който лежат тленните остатъци на Салвадор Дали.

На процедурата участваха няколко правосъдни медици, шефът на музея Салвадор Дали, кметът на Фигерс, представители на културния отдел и чиновници на реда.

 Салвадор Дали

Бяха взети две проби от двете по-големи кости на художника, от косата и от ноктите му. След разбора те ще бъдат върнати още веднъж в ковчега.

Резултатите демонстрираха, че Мария Пилар няма никаква кръвна връзка с създателя, а изказванията ѝ са били чиста небивалица.

Ексхумацията обаче разреши да се ревизира тялото на Дали, което е било балсамирано след гибелта му. Съдебните медици настояват, че емблематичните за него ексцентрични мустаци са запазили формата си в позиция 10 часа и 10 минути.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР