Гадаенето е древно умение, на което в наши дни се

...
Гадаенето е древно умение, на което в наши дни се
Коментари Харесай

Балканският Нострадамус: Жената, предрекла редица катастрофи

Гадаенето е антично умеене, на което в наши дни се обръща все по-малко внимание. Въпреки това има няколко редки случая, които могат да накара и невярващите да се съмняват в тази опция.

Баба Ванга е точно такава фигура. За тази сляпа българка се приказва по целия свят, че е предсказала някои от най-големите международни събития в най-новата история. Тя умира преди повече от две десетилетия, само че доста от най-известните ѝ пророчества се сбъдват след гибелта ѝ.

Баба Ванга към момента има доста правилни почитатели, които всяка година чакат да видят кои от нейните предсказания ще се осъществен.

Тя постоянно е наричана Нострадамус на Балканите поради великите си предсказания.

Произходът на нейната заложба

Ванга израства във плантация и ослепява по време на прашна стихия, когато е на 12 години. Твърди, че това е моментът, в който е получила подарък от Бога да вижда в бъдещето. Според baba-vanga.com тя стартира да демонстрира необичайно държание към 18-годишна възраст. Тя напуща дома за слепи, където прекарва тийнейджърските си години, и се връща да живее със фамилията си в днешна Северна Македония. Започва да има видения и странни сънища и да приказва с мъртвите.

Посмъртните пророчества на Ванга

Тя умира през 1996 година на 75-годишна възраст, само че по това време към този момент е направила доста далечни предсказания за бъдещето.

През 50-те години на предишния век тя прави предсказване, което като че ли предвещава климатичните промени и опустошителното цунами, което се случи в Индийския океан на 26 декември 2004 година

Смята се, че Ванга е споделила: "Студените региони ще станат топли... и вулканите ще се разсънят. Огромна вълна ще залее огромно крайбрежие, покрито с хора и градове, и всичко ще изчезне под водата. Всичко ще се разтопи, сходно на лед. "

Катастрофата на подводницата "Курск "

Говори се, че тя е предсказала известна злополука, която се случва в Русия през 2000 година Подводницата "Курск " потъва по време на огромно съветско военноморско обучение и всичките 118 членове на екипажа ѝ умират.

Най-известното й предсказване

Една година по-късно нейните поддръжници настояват, че тя още веднъж е предсказала огромно международно събитие. Съобщава се, че тя е направила предсказване, което тъкмо съответствува с детайлностите за терористичната офанзива на 11 септември в Съединени американски щати.

Ванга е споделила: "Американските братя ще паднат, откакто бъдат нападнати от стоманени птици. Вълците ще вият в храсталака и ще бликне почтена кръв ".

Нейната известност за акуратност

Тези събития спомагат за затвърждаването на репутацията на Ванга като ясновидка измежду нейните почитатели. Мнозина споделят, че предсказанията ѝ са извънредно надеждни. Един от откривателите, починалият български психиатър професор Георги Лозанов, пресмята, че те има 85% акуратност!

Прогнози за 2022 година

Баба Ванга предсказва експлоадирането на нова пандемия за 2022 година Тя ще бъде открита в Сибир, като този път явно ще бъде породена от замразен вирус, който ще се освободи с помощта на климатичните промени.

Независимо дали го осъзнавате или не, светът към този момент има проблеми и с дефицита на вода. Но през 2022 година предсказанията на Баба Ванга подсказват за по-широкомащабен дефицит на вода.а.

Тези, които живеят или възнамеряват да посетят страни в Австралия, да внимават, тъй като Баба Ванга предсказа цунами и наводнения в района.

Може би най-правдоподобното ѝ предсказване е за нашествието на скаклци в Индия. То е реалност от 2019 година насам.

Грешни преддказания на Баба Ванга

През 1994 година тя твърди, че финалът на Световната купа ще се играе от два тима с имена, които стартират с буквата Б. Тя е права за Бразилия, само че другият тим е Италия. Може би се е надявала България да стигне до финала!

Баба Ванга предсказа, че сред 2010 и 2014 година ще има нуклеарна война, само че това не се случи.

Доста трагично знамение, което по този начин и не се сбъдна, беше изказванието ѝ, че Европа ще престане да съществува през 2016 година

Твърди се, че Ванга вярно е предсказала, че 44-ият президент на Съединени американски щати ще бъде афроамериканец, само че също по този начин твърди, че този човек ще бъде последният президент, което както знаем не беше по този начин. Някои изтълкуваха това предсказване като завършек на сериозната политика в Съединени американски щати, като президентския пост ще бъде ангажиран от известни персони.

Бъдещи предсказания

Баба Ванга предсказва, че през 2023 година орбитата на Земята ще се промени. Смята се, че сходно събитие е провокирало съществени климатични промени на Земята преди милиони години.

Баба Ванга сподели, че през 2066 година Съединени американски щати ще пуснат оръжие за битка с климатичните промени в следения от мюсюлманите Рим.

И най-после, през 2304 година Баба Ванга споделя, че хората ще открият пътуването във времето.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР