Габриела Маева остана единствената българска състезателка в днешния ден на

...
Габриела Маева остана единствената българска състезателка в днешния ден на
Коментари Харесай

Габриела Маева с шансове за участие в репешажите на Световното по борба за кадети в Рим

Габриела Маева остана единствената българска състезателка в днешния ден на Световното състезание по битка за кадети в Рим, Италия с шансове да доближи до репешажите за бронзовите оценки.

В категория до 73 кг при дамите Маева загуби още в първата си битка с туш от представителката на Казахстан Алина Йеростик. Впоследствие обаче Йеростик си проправи път до полуфиналите и при нова победа ще изтегли нашето момиче на репешаж в утрешния ден.

При 43-килограмовите Азра Мустафова също се провали още на първото ходило, губейки с туш от германката Жозефин Вренш. Още в идващия кръг обаче Вренш отстъпи на Анастасиа Полска от Украйна.

Единствена от българските представителки Виктория Радева през днешния ден записа победа в Рим, надигравайки на старта на категория до 65 кг Росалия Мутоло от Италия. Във втората си среща обаче Радева загуби от Моуда Хамдун от Египет.

В репешажите на категория до 60 кг на класическия жанр при мъжете пък Гриша Назарян бе отстранен от киргизстанеца Емирлан Дуишеналиев и по този метод се елементарни с възможностите си за орден.

В утрешния ден присъединяване на България продължава с нови три представителки при дамите - Виктория Бойнова (46 кг), Любов Антова (61 кг) и Гергана Стоянова (69 кг).

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР