Г-н президентът Румен Радев не може да се примери, че

...
Г-н президентът Румен Радев не може да се примери, че
Коментари Харесай

Атанасов съзрял план на президента да се промъкне в местната власт

Г-н президентът Румен Радев не може да се образци, че не е на власт. Вече няма служебно държавно управление!

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов пред Нова телевизия след вчерашните и следващи към ръководещите.

Г-н президентът се съпротивляваше с всички сили да няма държавно управление. 40 дни една добра дума не е споделил и всеки ден търси мотиви да бъде коректив на властта, възмущава се Атанасов, поставяйки във всяко едно от изявленията си " господин " пред " президент ".

Г-н президентът би трябвало да се прибере в конституционните си пълномощия, прикани Атанасов и разгласи, че знаел за неосъществен демоничен проект на президента.

" Една от главните аргументи за държанието на господин президента е, че той имаше проект този парламент да бъде провален, служебното да ръководи до локалните избори и сполучливите, в кавички, министри да бъдат претенденти за кметове на София, Пловдив.. "

Относно рецензиите на Румен Радев за доставките на оръжия за Украйна Атанасов контраатакува с изказванията, че служебното държавно управление е доставяло на Украйна това, което е желала, а господин президентът лицемерно е приказвал друго. Ако прекрачи границата, ще желаяме неговото премахване, закани се съпредседателят на Демократична България.

Той разяснява и оповестеното  от запасите на Министерство на вътрешните работи. Това са ръждясали машини, които никой не помни, в никакъв случай не са употребявани и в никакъв случай няма да бъдат. Някой ги е чакал за скрап, изясни Атанасов. " Да, ще ги дадем на Украйна, на нас не ни трябват за нищо. "

Г-н президентът си разрешава и с това да спекулира, само че няма заплаха за българската войска, успокои Атанасов.
 Денков за рецензиите на Радев: Повтаря едни съветски опорки
Денков за рецензиите на Радев: Повтаря едни съветски опорки

Премиерът се оплака от " непрекъснатата провокация от страна на президента "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР