Г-н Петров е имал обичаен маршрут на разходка с негова

...
Г-н Петров е имал обичаен маршрут на разходка с негова
Коментари Харесай

Алексей Петров е бил с трима души охрана при убийството

„ Г-н Петров е имал нормален маршрут на разходка с негова позната, с защита е бил. С трима души защита е бил. Проучваме маршрута на придвижване и организираме оперативно-издирвателни мероприятия по събиране на доказателства “, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. 

В момента се прави оглед на местопроизшествието, както и на тялото на Алексей Петров. Разпитват се очевидци - защитата на Петров, която е била с него. 

„ Стрелбата е станала в гориста околност, наоколо до пътека. Имаме данни, че господин Петров постоянно се е разхождал по този маршрут. Пеша е бил. Целият запас на столична дирекция е мобилизиран в осъществяване на процесуално-следствени дейности, заградителни мероприятия и определяне на възможни причинители на закононарушението. Рано е да построяваме съответни версии “, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов. 

Досъдебното призводство се управлява от Софийска градска прокуратура.

„ Жената, която го е придружавала сега е в „ Пирогов “. По данни на медиците следва интервенция и сега, в който всичко мине добре тя ще бъде разпитана “, сподели градският прокурор Илияна Кирилова. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР