- Г-н Костадинов какво следва след излизането на ИТН от

...
- Г-н Костадинов какво следва след излизането на ИТН от
Коментари Харесай

Възраждане с 5 условия. Костадинов каза ще има ли избори

- Г-н Костадинов какво следва след излизането на Има Такъв Народ от ръководещата коалиция? Кабинет на малцинството, втори кабинет в границите на 47-ото Народно събрание или нови избори?

- Най-логичното и най-желаното от българското общество е да има нови избори. Всичко останало ще бъде продължение на една безспорна мъка, която обслужва единствено и само непознати национални избори и ползи. Очевидно е, че това държавно управление повече не може да съставлява никого другиго, с изключение на себе си и Американското посолство, което го е назначило. От друга страна различен кабинет в този състав на НС  не е неосъществим, само че би бил още по-малко законен и този, който сега ни ръководи.

- Появиха се мнения на социолози, че " Възраждане " може да стане новият златен пръстен в Народното събрание. Възможно ли е това?

- Още преди 6 месеца обяснихме, че ние участваме в политиката, не с цел да вземаме постове и да получаваме облаги от властта, а с цел да можем да реализираме своите политики.

В момента има 5 значими неща, които считаме, че могат да бъдат осъществени във допустимо най – неотдавнашен и бърз порядък, с цел да може България да тръгне напред. И тези 5 неща седят в основата на диалозите на който и да е било, който желае да седне да договаря с " Възраждане ".

Първо - би трябвало да се изтегли проектът за въвеждане на еврото и да се съобщи явен и безапелационен политически ангажимент, че в никакъв случай българският лев няма да бъде премахван като публична валута в нашата страна.

Второ - цялостно преустановяване на контракта за даване на военни бази на Съединени американски щати от нашата страна.

Трето - неотложно сформиране на необятен преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната. За предоговаряне на участието на България в Европейски Съюз.

Четвърто - референдум за участието на България в НАТО.

Пето - неотложно повдигане на глобите против съветската федерация.

- Ще може ли да бъде призната актуализацията на бюджета и в какъв вид - този на Асен Василев или бюджет на опозицията, подсилен от Има Такъв Народ?

" Възраждане " няма да поддържа бюджета на Асен Василев. Имаме и свое предложение вътре, тъй че ще настояваме те да бъдат включени и признати. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР