„Г-н Борисов, по повод на Вашето изказване пред медиите от

...
„Г-н Борисов, по повод на Вашето изказване пред медиите от
Коментари Харесай

Брутално: Школата в Симеоново срещу Харвард - само един ще оцелее

„ Г-н Борисов, във връзка на Вашето изявление пред медиите от миналите дни: „ Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, значи, че си рядко необразован. “, Ви поканвам публично на спор, в който хората сами да преценяват грамотността на всеки един от нас “.

Мирише на двубой. Но самият Борисов в понеделник предложения политическите си съперници на открит спор. " Нека да излезем пред публиката и да кажат какво по-добро могат да предложат. Да посочат какво в нашите планове не им харесва и какво могат да подобрят. Ние правихме игрища, учебни заведения... ".

Василев дава отговор на изискванията, а Борисов получава късмет да го изложи пред цяла България.

Самонадеяният Борисов с изявлението си в понеделник се простреля в крайници. Школата в Симеоново против Харвард е представление, което българите заслужават.

Сега е моментът Борисов да покаже на своите съпартийци и почитатели превъзходството си над тези, които упорстват той повече да не помирисва власт. Хайде Бойко, да те забележим! Този път няма да ти пускат аванти като на мачлетата и корта…

Мечтайте си за огромното представление... Борисов няма да одобри поканата за спор, тъй като е страхливец. Неговото главно оръжие е „ прайм се на елементарен, щото е елементарно “, както изясни в един диалог на главпрокурора Гешев. Ще се скрие, а ординарците му ще залеят с тиня дръзналия да го провокира Василев.

Само че унижението на огромния бял водач от Банкя към този момент е обезпечено.

Витали Роник

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР