Г-н Борисов, кога и колко пъти се наредихте Вие лично

...
Г-н Борисов, кога и колко пъти се наредихте Вие лично
Коментари Харесай

Манолова: Г-н Борисов, кога и колко пъти се наредихте Вие лично на опашка за PCR тест?

" Г-н Борисов, по кое време и какъв брой пъти се наредихте Вие персонално на? И ще спрат ли подчинените Ви да лъжат, че имало електронни посоки за PCR проби, издавани от персоналните лекари?!
Ако слезете от джипа с лакеите, може и да видите хилядите заболели хора, останали без работа и приходи, подредени по опашките пред фургони и лаборатории. Чакат. Болни. Някои от тях тежко заболели. И не, без направление от персоналния си доктор за PCR тест ", написа някогашният омбудсман и водач на Изправи се БГ.
 Десетки на опашка в Благоевград за PCR-тест, чака се и електронното направление Десетки на опашка в Благоевград за PCR-тест, чака се и електронното направление
И през днешния ден десетки благоевградчани се редяха на опашка пред РЗИ, с цел да вземат направление за PCR-тест, съобщи кореспондентът на БГНЕС от Б...
" А знаете ли какъв брой хиляди въобще не се тестват, тъй като нямат пари? Пука ли Ви въобще за тези елементарни хора? Знаете ли, че не се тестват и с цел да не ги пандизите. Защото карантината в България Вие я организирахте като затвор. Вместо като фокусирана здравна грижа с " бързи писти " за проучвания, рентгени, посещаване на кола за спешна помощ и достъп до експерти за болния?!
Пълен неуспех. И освен с. Лъжете, че персоналните лекари към този момент ги издават. Личните лекари не могат да ги издават, тъй като в системата им този модул не е прибавен. " Хаосът Борисов " е цялостен.
Пред РЗИ се вият опашки от заболели хора, принудени да чакат на минусови температури. Това ли е " проектът " на Борисов?! Около 1 млн. PCR теста са си създали хората за 9 месеца. И са платили общо над 100 млн.лв. Въпреки че са плащали здравни осигуровки и най-малко този тест трябваше да е безвъзмезден за тях.
Всичко в думите Ви, че управлявате рецесията, господин министър председател, е неистина. И че има електронни посоки за PCR проби е неистина. И че персоналните лекари ги издават е неистина. И че РЗИ били организирали към този момент издаването на такива посоки е неистина. Цялото ви ръководство е неистина.
 Безплатен PCR тест от персоналния доктор – ето по какъв начин ще става Безплатен PCR тест от персоналния доктор – ето по какъв начин ще става
При най-малко 2 от 11 утвърдени признака за ковид, персоналният доктор може да назначи гратис проучване с PCR тест. Лекарят подава даннит...
Истина е единствено " хаосът Борисов ". И " дезертьорът Борисов ", който остави хората да се избавят сами.
Но краят на това идва. Ще има проверка какъв брой милиарда лв. дадохте за асфалт на по-едрите си другари, до момента в който хората сами си заплащат PCR тестванията и сами си търсят кревати, лечебни заведения и коли за спешна помощ. Хората към този момент знаят истината за Вас... И приготвят присъдата си напролет. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР