Г-н Бонев отстъпи кандидат-кметското място на Терзиев, защото ПП-ДБ взеха

...
Г-н Бонев отстъпи кандидат-кметското място на Терзиев, защото ПП-ДБ взеха
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Днес, утре и в понеделник се търси нова сглобка в общината


Г-н Бонев отстъпи кандидат-кметското място на Терзиев, тъй като ПП-ДБ взеха " тази договорка ", защото милионерът може да си заплати акцията. само че за сметка на това Бонев трябваше да стане ръководител на СОС. Само че не решиха, че тази договорка си е сред тях, и не сме поемали никакви задължения към тях. Сега е времето, в което Терзиев би трябвало да покаже, че има екип - той с това се хвалеше в акцията - че незабавно може да влезе в общината и да прави промени, дано да покаже в този момент какво може.

Днес, на следващия ден и в понеделник се търси нова сглобка в общината, защото ПП-ДБ-СС изпратиха предложения до останалите групи. Това ще е първи тук за мен, защото предходната седмица нямаше покана до Българска социалистическа партия. Утре в 15.30 общинските съветници на Българска социалистическа партия ще се срещнем с представителите на ПП-ДБ-СС.

Това сподели пред Българска национална телевизия общинският консултант от Българска социалистическа партия в СОС Ваня Григорова.

Предложението е за разискване на цели. Ще ги изслушаме, ще кажем кои са нашите цели, и ще обсъдим до каква степен и къде е допустимо да си сътрудничим, добави Григорова.

На тези хора им беше ясно, че би трябвало да работим дружно в СОС, и по тази причина те трябваше да приказват по политики, а не да водят тежка компроматна война, изключително полуистерична, против мен. няма по какъв начин да чакат бързо да се стигне до естествен разговор, безапелационна е Григорова. В последна сметка когато отхвърляш /Терзиев, бел. ред./ опцията да водиш разговор, в това число и на спор, воден от национална телевизия, а пускаш псетата си да плюят против съперника - това е долно политическо държание. Трябваше да се включи в спор. Терзиев ще продължи модела " Софиянски ", като се изключи че се скри зад гърбовете на ПР-ите си. Терзиев в това число вървеше и с защита на всичките си срещи, това демонстрира, че този човек няма да води транспарантна и открита политика. И с цел да не се види тази негова потайност, се пристъпи към тази тежка компроматна война, заключи Григорова.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР