Футболният отбор на Етър ще изиграе три поредни мача само

...
Футболният отбор на Етър ще изиграе три поредни мача само
Коментари Харесай

Балъков с призив към всички фенове на Етър

Футболният тим на " Етър " ще изиграе три следващи мача единствено за седмица пред своя аудитория. На стадион " Ивайло " виолетовите ще одобряват поредно отборите на Славия, " Верея " и " Лудогорец ". Двубоите са за шампионата и Купата на страната. По този мотив основният управител на " Етър " Красимир Балъков, се обърна от персоналната си фейсбук страница към великотърновската общност и последователите на футбола в старопрестолия град. Ето какво написа именитият плеймейкър:

" Скъпи съграждани, последователи на „ Етър”, Предстои да изиграем на стадион „ Ивайло” три доста значими мача в границите на една седмица. Вярваме, че и в тези сложни борби за одобряването на тима на „ Етър” измежду най-хубавите, нашият дванайсти състезател за следващ път ще бъде великотърновската аудитория.

Първият дуел е против тима на Славия, който през сезона се показва на равнище. Отборът ни е окуражен да покаже най-хубавото от себе си – атрактивен и ефективен футбол, който да донесе доста положителни страсти и наслада на последователите по трибуните. Мачът е тази неделя от 15 часа на стадион „ Ивайло”.

След него следва осминафинален дуел за Купата на България с „ Верея”. Достигането до тази фаза в шампионата е следващото доказателство за стабилната и възходяща игра на нашия тим, който ще направи всичко по силите си да продължи напред. Двубоят е турнирен и ще бъде изпълнен с динамичност и вълнуващи моменти, тъй като всичко се взема решение в една среща. Мачът е в сряда, 31 октомври от 18 часа на „ Ивайло”.

Третият дуел единствено в границите на една седмица, на който нашия тим ще бъде хазаин е против първенеца и водач във краткотрайното класиране „ Лудогорец”. За този дуел не е належащо да се приказва доста. " Етър " ще разчита на поддръжката на правилните си почитатели и в този мач, в който ще дадем всичко от себе си, с цел да се представим почтено, против един от водещите тимове в шампионата ни. Този дуел е на 4 ноември, неделя от 17.30 часа.

Още един път се обръщам към всички, които обичат футбола и своя град – елате на стадиона и ни подкрепете в тези извънредно значими дуели. Отборът се нуждае от вашето наличие на трибуните и мощната ви поддръжка, която е скъпа за момчетата и всички, които обичаме и работим настойчиво за възраждането на футбола в града ни. Заедно можем да го създадем!

Очакваме ви на стадион „ Ивайло”!

Един за всички, всички за „ Етър”! Първа лига 13 кръг, неделя 28 октомври  Етър 15:00  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР