Футболният Хебър направи удар в селекцията си. Тимът на Владо

...
Футболният Хебър направи удар в селекцията си. Тимът на Владо
Коментари Харесай

Хебър с удар! Взе топ талант на България

Футболният Хебър направи удар в селекцията си. Тимът на Владо Манчев уреди чартърен Стоян Стоичков от ЦСКА 1948, научи " Марица ". Халфът минава за един от топ гениите на България, като в кариерата си е част от всички национални отбори в своята възраст.



19-годишният техничар е от село Синитово, тъй че в Хебър ще бъде вкъщи си. Тази зима даже блесна на Йордановден. Стоян извади кръста от река Марица, хвърлен в Синитово.

Той напусна като дребен в посока Септември (София), където години наред развиваха най-силната школа у нас. Миналата година беше платен от ЦСКА 1948 и играеше за втория тим.

Този сезон Стоян записа дебют на 18 години в ефбет лига при триумфа 1:0 против Левски. Изигра единствено още един мач преди Любо Пенев да го върне във втория тим. Ръководството на столичани обаче счита, че Стоичков ще има доста по-голямо развиване в Хебър.

Пред " Марица " спортният шеф на " алените " Ради Здравков дефинира халфа за футболист, който се ражда един път на 10 години, само че се нуждае от още доста работа. Владо Манчев евентуално е точният човек да доразвие гения.

Припомняме, че единствено преди седмица ЦСКА 1948 даде на Хебър различен собствен футболист - десният бек Архан Юсуф.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР