Футболния национал Кирил Десподов си търси гадже, научи HotArena. Бившата

...
Футболния национал Кирил Десподов си търси гадже, научи HotArena. Бившата
Коментари Харесай

Кирил Десподов отчаяно си търси гадже: Знам, че никоя няма да ме вземе

Футболния национал Кирил Десподов си търси гадже, научи HotArena.

Бившата звезда на ЦСКА е уединен в австрийския град Грац, където играе за локалния „ Щурм ”. Доскоро той бе изолиран в София дружно с брат си Димитър. Десподов бори скуката в чат със своите почитатели и другари. В един от диалозите Киро призна, че сега няма жена до себе си. Последната сериозна негова другарка бе Веселина Абрашева, щерка на банкерката Цветелина Бориславова. Двамата се разделиха през предходната година.

По всичко проличава, че любовта към този момент липсва на национала и той се оглежда за ново момиче. Наскоро Десподов сподели по какъв начин тренира във фитнеса с незнайна хубавица, само че връзките сред двамата са единствено професионални.

" Това е моят физиотерапевт ", разкри националът, който до неотдавна се възстановяваше от интервенция на глезена. Един от приятелите на Десподов се измайтапи с него, че никой няма да го вземе. " Така е, няма коя да ме вземе ", отговори с усмивка националът.

Вече по-сериозно той разкри, че мечтае за огромно семейство с доста деца. " Извън футбола желая да имам семейство и три или четири деца ”, сподели футболистът, по който не е малко последователки въздишат, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР