Футболния клуб Лудогорец използва социалните мрежи, за да благодари на

...
Футболния клуб Лудогорец използва социалните мрежи, за да благодари на
Коментари Харесай

Лудогорец благодари на феновете си за подкрепата срещу Андерлехт в Брюксел

Футболния клуб Лудогорец употребява обществените мрежи, с цел да благодари на последователите си за поддръжката, която оказаха на " зелените " по време на реванша с Андерлехт от 1/16-финалите на Лигата на конференциите.

Възпитаниците на Антер Шимунджа бяха отстранени от белгийския гранд след осъществяване на дузпи. в Редовното време общият резултат бе 2:2, изиграха се две продължение по 15 минути, а със слабите си осъществявания от " бялата " точка Лудогорец отпадна от европейските клубни шампионати.

Публикацията на Лудогорец:

" Благодарим ви за поддръжката! Битката продължава

Скъпи почитатели,

мъчно намираме думи да опишем благодарността ни за невероятната поддръжка в мача реванш против Андерлехт в четвъртък. Благодарни сме на всички, които пропътуваха хиляди километри от всички крайща на Европа, с цел да бъдат с нас в следващата евровечер в сърцето на Европа. Лудогорец загуби на терена, само че завоюва на трибуните. Футболистите усетиха силата, която им даде сили да се борят до последната секунда в този трагичен мач. Лудогорец напуща тазгодишното издание на европейските клубни шампионати с високо вдигната глава. Заради мощните мачове в трите шампионата и поради вас - правилните последователи, които бяха на стадионите в Брюксел, Рим, Севиля, Хелзинки, Загреб.

Битката продължава! Само Лудогорец! "






Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР