Футболни фенове подготвят голям протест срещу управлението на Българския футболен

...
Футболни фенове подготвят голям протест срещу управлението на Българския футболен
Коментари Харесай

Футболни фенове организират голям протест срещу БФС и Борислав Михайлов

Футболни почитатели приготвят огромен митинг против ръководството на Българския футболен съюз /БФС/ и с искане за незабавната оставка на Борислав Михайлов . Демонстрацията ще се организира по време на мача сред България и Унгария , който е част от квалификациите за Евро 2024, а точно – на 16 ноември на Националния стадион „ Васил Левски “ в София.

Недоволството се провежда в обществените мрежи и е. Инициаторите му приканват:

„ Време е за национално обединяване, то към този момент стартира! Всички огромни агитки са на едно мнение и в този момент е време да го покажем, дружно! Незабавна оставка на Боби Михайлов и управлението на БФС! 18 години стигат! България към този момент е футболно джудже! “

Организаторите упорстват да се организира нов почтен Конгрес . Те са пуснали и фотография, указваща по какъв начин да се разпределят обособените фракции на трибуните на стадион „ Васил Левски “ в мача с Унгария.

Протест. Снимка: Фейсбук

За броени часове е събрала над 6000 почитатели и повече от 5600 лайкове . Тя е последвана от клубове като Ултрас Левски, НКП, Офендерс, Трибуна Сектор „ Г “, Фен клуб Локомотив (Пловдив), „ Трибуна Бесика “, КПБП, Ултрас Берое, Общо събрание на колегиите „ Бултрас “, НФК Черно море, Зара бойс, Славия (София) 1913 фенс, Трибуна Соколъ и други.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР