Футболната легенда ще бъде и посланик на високотехнологичната компания, която

...
Футболната легенда ще бъде и посланик на високотехнологичната компания, която
Коментари Харесай

Носителят на Златната топка Майкъл Оуен става инвеститор в българската „Барин Спортс“

Футболната легенда ще бъде и дипломат на високотехнологичната компания, която е част от портфолиото на Фонда за финансови вложения на ББР
Компанията за спортни технологии “ ще си партнира с британската футболна легенда Майкъл Оуен. Носителят на Златната топка става вложител и дипломат на българския стартъп, от който неотдавна закупи дял и.

Иновативната система на „ Барин Спортс “ употребява технология с изкуствен интелект, с цел да даде точни данни в действително време за представянето на професионални спортисти, което разрешава да се направи повсеместен разбор и персонализирани подготвителни стратегии.
-->
„ Развълнуван съм от партньорството си с „ Барин Спортс “, показа Майкъл Оуен. „ Тяхната отдаденост на спортните технологии съответствува със личната ми пристрастеност към нововъведения и непрестанно рационализиране. Твърдо имам вяра, че GPS системата и услугата за следене на физическото положение на спортистите и спазването на тактическите инструкции има голям капацитет. Тя е гражданска война в метода, по който подхождаме към спортните резултати, подготовката и предварителната защита от травми “, уверен е легендата на Ливърпул.

„ Приветстваме Майкъл Оуен в фамилията на „ Барин Спортс “. Забележителната му кариера и блян към реализиране на високи резултати са в синхрон с нашите полезности “, съобщи основният изпълнителен шеф Владимир Грозданов.



Партньорството с Майкъл Оуен е част от тактиката на „ Барин Спортс “ да се наложи като международен водач на пазара на високотехнологични спортни решения.

От края на 2022 година компанията е част от портфолиото на Фонда за финансови вложения на ББР, което даде подтик на интернационалната агресия на марката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР