Футболната легенда на Германия Йенс Леман обяви в предаването „Допелпас“

...
Футболната легенда на Германия Йенс Леман обяви в предаването „Допелпас“
Коментари Харесай

Леман преболедувал коронавируса по-леко от грипа

Футболната легенда на Германия Йенс Леман разгласи в предаването „ Допелпас “ по телевизия „ Sport1 “, че е съумял да прекара ковид. Отделно от това 50-годишният някогашен пазач прикани за отчасти отваряне на стадионите при подновяването на Бундеслигата.

„ Заразих се в средата на месец март. Имах кашлица и нараснала температура, само че това продължи единствено ден и половина. Две седмици бях под карантина и по-късно лекарите потвърдиха, че съм оздравял. Прекарах болестта по-леко от грип. Хората от рисковите групи обаче би трябвало да бъдат доста внимателни “, разкри Леман.

„ За момента не съм чул стабилен мотив за какво да не отворим 20% от стадионите при подновяването на шампионата. Ако има по един човек на всеки 20 седалки, ще има задоволително безвредна отдалеченост. Всеки извършител да бъде гонен от стадиона. Иначе съм склонен, че би трябвало да подновим работата на стопанската система във всички аспекти, с цел да може страната да оцелее. Бундеслигата също е част от стопанската система на страната “, добави някогашният вратар на Шалке 04, Милан, Борусия Дортмунд, Арсенал и Щутгарт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР