Футболната легенда Диего Марадона се подложи на операция в Буенос

...
Футболната легенда Диего Марадона се подложи на операция в Буенос
Коментари Харесай

Отново приеха Марадона в болница, оперираха го в Буенос Айрес

Футболната легенда Диего Марадона се подложи на интервенция в Буенос Айрес, като самичък отиде в болничното заведение.

Хуриргическата намеса е обвързвана с кръвотечението в стомаха, поради което 58-годишният треньор на мексиканския Дорадос беше хоситализиран при започване на годината. Тогава след направени прегледи международният първенец за 1986 година беше изписан след няколкочасов престоя в лечебното заведение.

„ Това кръвотечение е от грижи. Нищо комплицирано. Диего се надява да реши неудобствата, които този проблем му предизвиква “, разясниха от обкръжението на Марадона при започване на годината.

В събота той се е завърнал в клиниката, където е претърпял хирургична намеса, осведоми „ Ройтерс “. Операцията е била планувана и съгласно медиците е минала сполучливо. Марадона не за първи път има проблеми със стомаха, откакто му беше открит гастрит през 2005 година.

 „ Операцията на Диего Марадона завърши. Благодаря на Бог, всичко мина съвършено. Благодаря на медицинския екип от клиника „ Оливос “ за техния професионализъм и човещина. Сега чакаме Диего да се възвърне и да се върне допустимо най-бързо на работа “, написа юристът на Марадона Матиас Морла в „ Туитър “, където пусна фотография на опериращия екип.

Кръвотечението на стомаха на Марадона беше намерено при общоприет обзор преди заминаването на футболната легенда за Мексико, ъдето би трябвало да възобнови работата си във втородивизиония Дорадос. / Трафик Нюз

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР