Футболната асоциация на Англия взе решение да не наказва страничния

...
Футболната асоциация на Англия взе решение да не наказва страничния
Коментари Харесай

Съдията, който удари Робъртсън, се размина без наказание

Футболната асоциация на Англия взе решение да не санкционира страничния рефер Константин Хацидакис, който удари с лакът бранителя на Ливърпул Анди Робъртсън на полувремето на мача с Арсенал, приключил 2:2. 

Инцидентът на „ Анфийлд ” не се видя в действително време, само че незабавно след мача в обществените мрежи се появиха голям брой видео клипове, в които си проличава по какъв начин съдията удря в брадичката бранителя на „ алените ”. 
 Удари ли страничният арбитър с лакът в лицето Анди Робъртсън? Удари ли страничният арбитър с лакът в лицето Анди Робъртсън?
След чуването на самия рефер и футболиста на Ливърпул, както и след преглеждането на обстановката от всички вероятни ъгли, от Футболната асоциация са решили, че няма учредения за сериозна глоба. 
 Извадиха от нарядите рефера, който посегна на Анди Робъртсън Извадиха от нарядите рефера, който посегна на Анди Робъртсън
Самият рефер разгласи, че към този момент е поднесъл своите извинения към  Робъртсън.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР