Футболна врата е паднала върху 13-годишно дете на игрище в

...
Футболна врата е паднала върху 13-годишно дете на игрище в
Коментари Харесай

Футболна врата премаза дете в Пазарджик, лекари се борят за живота му

Футболна врата е паднала върху 13-годишно дете на игрище в Пазарджик, съобщи " Дарик ". Момчето е признато в изключително тежко положение в интензивното отделение на Областната болница. Инцидентът е станал още в почивните дни, само че досега от отрасловите институции не е изнесена никаква информация.

Вече няколко дни потърпевшото момче е в безсъзнание, на командно дишане. Опасността за живота му не е отминала, лекарите не престават да се борят за живота му. Детето е с тежка черепно-мозъчна контузия, голям брой кръвоизливи, друга тежка контузия на гръдния панер и белия дроб, съобщават от Областната болница. От направените съвещания със експерти е станало ясно, че не може да се приложи оперативно лекуване. Единствено може да се чака момчето единствено да се възвърне. 

Детето е потърпевшо на спортно игрище, намиращо се покрай бул. " Мария Луиза “ в града. Не е известно по какъв начин се е стигнало до злощастното рухване на тежката врата. Именно този случай е повода за масовите инспекции на спортни и детски площадки, разпоредени лично от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Йордан Рогачев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР