Футболистите от националния отбор на Канада подновиха подготовка след среща

...
Футболистите от националния отбор на Канада подновиха подготовка след среща
Коментари Харесай

Футболистите от националния отбор на Канада подновиха подготовка след среща с ръководителите на местната асоциация

Футболистите от националния тим на Канада възобновиха подготовка след среща с ръководителите на локалната асоциация (Канада Сокър). Те отхвърлиха да упражняват в петък и събота и да играят подготвителната контрола за Мондиал 2022 против Панама в неделя поради спор с управата, обвързван с финансови награди и други въпроси.

Два часа преди началото на дуела от националния отбор излязоха с писмо, в което приканват футболните ръководители в страната за повече бистрота, по-добро ръководство и за разпределение на бонус за тима от 40 % от приходите за класирането на Световното състезание в Катар. Канада се класира за Мондиал за едвам повторно в историята и за първи от 1986 година насам. " Ръководителите на федерацията и играчите от мъжкия народен тим се срещнаха в неделя вечерта, с цел да продължат договарянията. Футболистите ще упражняват в понеделник, като са планувани още срещи в бъдеще ", се споделя в изказване на Канада Сокър в " Туитър ".

Играчите също по този начин приканиха за заслужено заплащане и за националния женски тим на Канада и за развиването на национална женска лига. След като договарящите възобновиха диалозите, футболистите се върнаха на терена в понеделник, с цел да продължат подготовката си за Световния шампионат в Катар, само че ясно показаха в писмо, че не е реализирано съглашение. Канада би трябвало да играе с Кюрасао в мач от Лигата на нациите на КОНКАКАФ във Ванкувър в четвъртък. " Футболистите се срещнаха с ръководителите на Канада Сокър в неделя вечерта и ще продължат процеса на договаряния, само че към момента не е отговорено на въпросите и занапред ще се подхващат дейности. Продължаваме напред с вярата, че Канада Сокър ще работи с нас за разрешаване на проблемите ", обявиха футболните национали.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР