Футболистите на Манчестър Юнайтед са покрили най-малко дистанция от началото

...
Футболистите на Манчестър Юнайтед са покрили най-малко дистанция от началото
Коментари Харесай

Играчите на Юнайтед тичат най-малко във Висшата лига

Футболистите на Манчестър Юнайтед са покрили минимум отдалеченост от началото на сезона във Висшата лига, демонстрира статистика на Sky Sports.

Състезателите, водени от мендижъра Жозе Моуриньо са пробягали 1162 километра в 11-те си мача до момента.

Най-работливи са играчите на Борнемут, които са покрили 1256 километра, макар че това не им носи огромен триумф и те заемат 17-то място в класирането.

Лидерите от Манчестър Сити са на 9-то място в класацията за най-вече избягани километри, само че отпред в може би по-важната статистика за най-вече направени спринтове.

"Гражданите " са създали 6198 спринта в досегашните си мачове, а градският им противник Манчестър Юнайтед е на дъното и в тази ранглиста, заемайки 15-то място с 5210 спринта.

В самостоятелната статистика най-голяма отдалеченост е покрил халфът на Бърнли Джак Корк със 133 километра, следван от Абдулайе Дукуре със 130 км. и Паскал Грос със 129.

"Червените дяволи " се показват по-добре в тази ранглиста, откакто полузащитникът на отбора Неманя Матич заема 4-то място със 128 пробягани километра.

При направените спринтове водач е нападателят на Суонзи Джордан Аю със 796, въпреки и да е отбелязал единствено един гол от началото на сезона.

Деле Али и Джей Родригес допълват допълват тройката в тази ранглиста. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР