Футболистите на Кубрат 2016 (Кубрат) загубиха у дома от силния

...
Футболистите на Кубрат 2016 (Кубрат) загубиха у дома от силния
Коментари Харесай

Кубрат 2016 загуби у дома от Устрем Д

Футболистите на Кубрат 2016 (Кубрат) изгубиха вкъщи от мощния тим на Устрем Д (Дончево) в среща от VIII-ми кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група. Двубоя се игра на градския стадион в лудогорския град пред към 400 фенове. Домакините макар огромното им предпочитание за цялостен триумф, не съумяха да зарадват многочислените си последователи.

Гостите поведоха още в първата част на мача с гола на Борислав Балчев. В началото на второто полувреме с помощта на упоритата игра на футболистите на Кубрат 2016 съумяха да изравнят резултата с точното попадение на Антонио Обрешков в 70-та мин. Три-четири минути по-късно добружанци вкараха нов гол за 1:2 осъществен от Кристиян Димитров при който резултат приключи и дуела.

Минути след победното попадение на Устрем Д (Дончево) Станимир Андонов от гостите за втори жълт картон напусна игра и остави съотборниците си да довършат мача в понижен състав. Победата в Кубрат прати отбора от Дончево на трето място в класирането, до момента в който загубата прати домакините на съдбовното 13 място. В идващия кръг Кубрат 2016 гостува на Шумен 2007, до момента в който Устрем Д (Дончево) приема вкъщи в добруджанско дерби Черноморец(Балчик).

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР