Футболистите на Кубрат 2016 (Кубрат) постигнаха убедителна победа с 6:2

...
Футболистите на Кубрат 2016 (Кубрат) постигнаха убедителна победа с 6:2
Коментари Харесай

Кубрат 2016 разби Устрем

Футболистите на Кубрат 2016 (Кубрат) реализираха безапелационна победа с 6:2 против Устрем (Дончево) в среща от III кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска футболна група, играна на градския стадион в Лудогорския град. Това е първа победа за новия шампионат и насладата от извоюваните 3 точки въодушеви треньори, футболисти и фенове.

Още във 2 мин. Кубрат 2016 поведе в резултата откакто центрирана топка от Ивелин Спасов изведе Младен Младенов в голова обстановка и за опитният футболист от Търговище, играл през предишното състезание в състава на Хитрино не остана нищо друго с изключение на да я забие в мрежата на гостите от Дончево – 1:0. До края на първата част кубратчани се разиграха и дейностите на футболния терен бяха в половината на Устрем (Дончево). В резултат на непрестанните офанзиви към вратата на гостите паднаха и нови 3 гола осъществени от Диян Димитров – 4:0.

Втората част още веднъж мина под диктовката на Кубрат 2016. Нов гол на Младен Младенов направи резултата 5:0. Последва разпределяне в редиците на домакините, което беше ловко употребявано от футболистите на Устрем (Дончево). Нападателите на гостите осъществиха 2 бързи гола за 5:2, само че за повече сякаш нямаха сили. Нов гол в тяхната врата осъществен от Йозкан Кемал постави точка на разногласието 6:2 при който резултат приключи и мача. В идващия IV кръг Кубрат 2016 гостува на Волов (Шумен), до момента в който Устрем Д (Дончево) ще семейства в добруджанско дерби на Септември 98 (Тервел).

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР