Футболистите на гръцкия гранд Панатинайкос не излязоха снощи за тренировка

...
Футболистите на гръцкия гранд Панатинайкос не излязоха снощи за тренировка
Коментари Харесай

Футболистите на Панатинайкос стачкуват заради заплати

Футболистите на гръцкия гранд Панатинайкос не излязоха нощес за подготовка като оповестиха стачка поради неизплатени суми по договорите, оповестяват медиите в страната. Отбелязва се, че футболистите на ПАО не са получавали никакви пари от октомври 2017-а година.

Играчите са оповестили пред президента на клуба Василис Константину, че в случай че не почисти част от отговорностите, няма да възобновят тренировки. Лигата също стартира дейности по финансовата дисциплинираност на клуба. От актива на тима бяха отнети три точки поради неизплатени 500 хиляди евро на някогашния бранител на отбора Йенс Вемер.

В момента Панатинайкос е на 9-о място в шампионата с 32 точки, само че от ден на ден се приказва, че ще се стигне до фалит и изваждане на тима от Суперлигата. В момента федерацията стартира инспекция на документите за лиценз за новия сезон, както и условие за салдото по старите отговорности.

До края на шампионата остават четири мача, а за Панатинайкос те са семейства на Атромитос в неделя, посещение на Паниониос и две семейства на ПАОК и Ксанти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР