Футболистите може да се пенсинират, косите им да посивеят и

...
Футболистите може да се пенсинират, косите им да посивеят и
Коментари Харесай

Футболни легенди забиват млади гаджета

Футболистите може да се пенсинират, косите им да посивеят и да поостареят, само че това не им пречи да притеглят млади хубавици.

Не един и двама даже срещнаха сродните си души, откакто окачиха бутонките. Някои бяха ергени преди този момент, само че за множеството младите дами са втори късмет за благополучие. И футболистите го сграбчват с цялостни шепи. Последният образец за това е именитият вратаря Петер Шмайхел. Само преди няколко дни датчанинът застана за повторно пред олтара. Той се ожени за 12 години по-младата от него Лора декор Линдхолм на обилна гала в Копенхаген. Новата госпожа Шмайхел е модел, като даже бе измежду девойките на " Плейбой ".

Предложението за брак бе на Малдивите през февруари. Преди това двамата бяха разграничени за известно време. И въпреки всичко шампионата към този момент се държи от легендата на Ливърпул Иън Ръш. Той се сгоди за младата ирландска певица Карол Антъни неотдавна. Разликата сред двамата е 22 години. Бившият нападател е на 57 години, а бъдещата му брачна половинка е на 35. Въпреки това Ръш не се тормози и не вижда проблем в огромната възрастова разлика. Ръш и Антъни са дружно от 2013 година.



Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс също си има млада брачна половинка. Преди две години той се ожени за повторно. Новата му половинка е сексапилната русокоска Шарлот. Разликата сред двамата е 11 години. Преди това Роджърс бе женен 14 години за Сюзън, само че двамата се разведоха с плевел скандал през 2015-а. Година откакто да се омъжи за Брендън, Шарлот мина през тежко тестване. Бившият й брачен партньор Стивън Хинд се самоуби. Така и не стана ясно дали от любовна тъга.



Легендарният френски футболист Давид Жинола претърпя сърдечен удар преди няколко години. След като се възвърне, той реши да живее на макс. Първата крачка беше да зареже брачната половинка си Каролайн поради модела Маева Денат. Разликата от 22 години във възрастта им не ги тормози по никакъв начин. Двамата са щастливи дружно, а от предходната година се радват на първо си общо дете.



Бившият британски вратар Дейвид Сиймън срещна огромната си обич по време на присъединяване си в риалити предаване. Той се срещна с Франки в шоуто " Танци на леда " през 2008 година. Влюбиха се по време на предаването. И Дейвид побърза да се разведе със брачната половинка си Деби. Разликата сред Сиймън и актуалната му половинка е 11 години в негова изгода. Двамата се ожениха през 2015-а. Всъщност за някогашния пазач това е трети брак. Първата си жена Сандра той напуща поради Деби.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР