Футболистите и баскетболистите на Реал Мадрид се съгласиха да намалят

...
Футболистите и баскетболистите на Реал Мадрид се съгласиха да намалят
Коментари Харесай

Футболисти и баскетболисти от Реал си намалиха заплатите

Футболистите и баскетболистите на Реал Мадрид се съгласиха да понижат заплатите си в интерес на останалата част от клуба, с цел да избегнат финансови усложнения заради пандемията на ковид. Това оповестиха от пресслужбата на мадридския клуб. От там оповестяват също по този начин, че възнагражденията на футболисти, баскетболисти, треньори и ръководители на разнообразни посоки ще бъдат понижени с 10-20 %. В същото време футболистът на Реал Мадрид Тони Крос съобщи пред испанския в. " Марка ", че е срещу понижаването на заплатите на играчите. Според него би било по-правилно, в случай че самите играчи ръководят всички средства. 

" Съветът на клуба изцяло поддържа това решение, което смята за виновен и примерен. Реал Мадрид се гордее с всички, които сформират това огромно семейство и съставлява неговата непоклатима просвета на полезности, която става изключително скъпа в такива сложни времена ", се споделя в изказването.

Шампионатът на по футбол на Испания е спрян за неустановен интервал. Преди това испанските Барселона, Атлетико и Севиля намалиха заплатите на футболистите с разнообразни проценти до момента в който е изключителното състояние. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР