Футболистът Валери Божинов се фризира при брата на убитата красавица

...
Футболистът Валери Божинов се фризира при брата на убитата красавица
Коментари Харесай

Братът на убитата Андреа фризира Валери Божинов

Футболистът Валери Божинов се фризира при брата на убитата хубавица Андреа от Галиче, демонстрират фотоси в обществената мрежа.

На тях се вижда, че нападателят от Левски е удовлетворен от прическата си и оформянето на брадата, основани от ръцете на коафьора Румен. Братът на погубената по свиреп метод абитуриентка на 11 януари 2020 година неотдавна се е върнал към занаята си, написа „ България Днес “.

Румен и Андреа мечтаели да отворят собствен салон за хубост, само че жестокото ликвидиране на момичето поставя завършек на проектите им за общ бизнес. След гибелта на Андреа нейният брат изпада в дълбока меланхолия от загубата на обичаната си сестра и няма да предпочитание да се занимава с  каквото и да е било. Минават месеци, до момента в който младият мъж съумява да се вдигне на крайници и да се захване още веднъж с фризьорството, което практикува в най-известния врачански салон.

Според мнения на клиенти на салона младият фризьор бил извънредно надарен. Негов специалитет е рисуването с машинка на разнообразни изображения върху главите на клиентите, което минава за топ активност занаята. Така в прочут смисъл баткото е сбъднал фантазията на погубената от ръката на малолетния палач Аксел сестра.

Припомняме, че 17-годишният ром преби, изнасили и удуши красивото момиче в дома й в Галиче на 11 януари, а със отмъкнатите от жертвата пари си купи маратонки и тонколона. На 7 октомври ще се гледа делото, а оптималното наказване, което малолетният палач може да получи е 12 години затвор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР